Запали (ремікс)

2018-03-29 12:38:00
Запали (ремікс)
Цього січня київська співачка Анна Петраш презентувала свою нову пісню Запали. Як розповіла сама співачка, це дуже важлива для неї робота, бо вона, фактично, про саму Анну і про те, як можна себе мотивувати:

«Тобі все вдасться якщо повіриш в свої сили, будь собою, твори добро…»

І оскільки оригінал композиції себе добре зарекомендував в ефірах його вирішено було підкріпити реміксом, за створення якого взявся Julik. Юлік - це ім’я музиканта, якого раніше ви могли знати по участі в проекті Dzidzio, де він грав кілька років. Але минулої осені Юлік розпрощався з Дзідзьом і почав власну кар’єру. При чому в електронній музиці. Тепер він робить власні композиції  і ремікси для вітчизняних артистів. Раніше він, як електронник, уже співпрацював з іменитими українськими музикантами, але тепер пробує свої сили і з молодим поколінням, яскравим представником якого і є Анна Петраш:

«Коли працюєш з людьми які запалені своєю творчістю то робота проходить на одному диханні, дуже приємно працювати саме з молодими виконавцями які впевнені в тому, що вони роблять», - розповідає Юлік про цей свій трек, який сьогодні і з'являється в радіоефірах.