Впусти Мене

2017-07-01 11:48:00
Впусти Мене
Jurgen Project переспівав Другу Ріку і від учора цей переспів демонструє нам усім. Мова про пісню Впусти Мене, оригінал якої вийшов ще у 2000-му році. Від того часу композиція входить у список найбільших гітів Другої Ріки і Юрґен вирішив її заспівати по-своєму, віддавши таким чином шану легендарній команді.

«Коли я починав свій творчий шлях ще у групі Неон, це якраз були ті роки, коли пісня «Впусти Мене» звучала на різних радіостанціях, я її бачив на М1 і мені цей трек дуже подобався і це для мене ностальгічна справа».

Тому Юрґен взявся за кавер на цю композицію, але вирішив його зробити на власний копил. Тобто не просто переспівати один-в-один, а зробити свою версію. І ця робота пройшла через три стадії:

«Перша стадія, це коли я створив демо цього треку вдома, то вона була більш аренбішна. Потім, коли я почав над цим треком працювати в іншій студії, то я деякі частини замінив і добавив трошки приємного симфонізму. Тобто трек на стадії створення змінювався і ця версія – це вже третя версія пісні».

Вийшла вона майже вдвічі повільніша, ніж оригінал, але думаю, ви все одно його впізнаєте