Не Йди

2016-04-21 10:32:00
Не Йди
Океан Ельзи сьогодні презентує на радіо свою нову пісню Не Йди. Це ще один трек з наступного альбому команди, який вийде приблизно за місяць. Відомо, що у ньому буде 11 пісень, але решта характеристик диску Святослав Вакарчук поки що не оголошує, закликаючи почекати ще тижні два. Тим часом можемо оцінити новий синґл. Прихильники команди вже помітили, що пісня з такою ж назвою фігурує в альбомі Святослава Вночі, який вийшов у 2008-му році. Та й в інших піснях Океану Ельзи достатньо часто зустрічається фраза «не йди». І для цього на думку самого Святослава, є дві причини:

«Перша причина – об’єктивна, тому що це дуже красива і ритмічно співана фраза, тому що вона співається гарно. А суб’єктивно – ця пісня народилася, як багато моїх улюблених пісень, за 15 хвилин з рядків «не йди». І я не хотів нічого змінювати».

Написана, до речі, пісня була півтора року тому і на репетицію групи потрапила у лютому 2015-го де певні нюанси були підкореговані. Але судячи зі слів Славка – не сильно.

«Фактично правок майже не було після того. Буквально одне-два слова, які не дуже співаються. Ага… ну і кінцівку ми змінили. Кінець пісні непритаманний групі Океан Ельзи і він в такому стилі електропопу зроблений. Це продукт репетицій і це вже дуже спільний продукт».

Кліп на пісню, до речі, вийшов за добу до презентації самого треку і вам буде цікаво його теж глянути, оскільки група з’являється там епізодично, але зате в автомобілі, який фігурував у їхньому відео на знамениту пісню «911». Цей уклін минулому витримано в чудовому стилі і ви можете оцінити, як він звучить у поєднанні з музикою.