Карпатські Квіти

2015-12-03 07:35:00
Карпатські Квіти
До останнього часу група Luiku не практикувала в своїй творчості переспівувати чужі пісні. Але сьогодні буде якраз такий момент. Група Дмитра Ципердюка презентує свою версію композиції відомого українського автора Микола Мозгового – Карпатські Квіти. Річ у тому, що не так давно відбувся концерт пам’яті цього композитора і його донька попросила Luiku виконати саме цю пісню. Як зізнався Дмитро, спершу він розгубився, тому що оригінал композиції звучить як класична естрада, бо якої його група не дужа дотична.

«Я поняття не мав що робити. Зробив паузу і поїхав з дружиною в Туреччину по роботі. Та ми познайомилися з турком, який нас посвятив в одну весільну турецьку пісню, що називається Шімаме. Фактично – це є наш Аркан. Щось спільне таки є в наших культурах. І в результаті я зробив такий мікс Карпатських Квітів і того танцю. І це вийшов такий драйв!»

Видати цей драйв Luiku з часом планує і у варіанті фізичного носія, можливо навіть на вінілах, як припустив Дмитро, а поки що пісня доступна в радіоефірах.