Фарбований Лис перемальовується

2008-07-09 14:17:00
Фарбований Лис перемальовується
Вже доволі відомий в молодіжних колах гурт Фарбований Лис, з міста Вишневого попід Києвом, тимчасово припинив своє існування. За словами чільниці команди Лесі Щербак, до цього призвело небажання учасників групи якось розвивати Лиса, натомість у кожного є бажання заробляти непогані гроші.

А відтак кожен шукав ліпшої долі на стороні: басист співпрацює з Океаном Ельзи, барабанник ліпить підзвучки під телепередачі, і т.д. «Я цілком хлопців розумію, – запевняє Леся, – однак не могло довго тривати так, мовляв, ти Лесю, всюди бігай і переймайся справами гурту, а ми за тобою в’їдемо на білому коні. По-суті, відчуття гурту як такого і не було – кожен існував сам собі».

Масла у вогонь підлила і та обставина, що з різних боків групу дорікали за назву: наче вона не модна, треба писати все латинкою, і взагалі Фарбований Лис – сильно якось тхне застарільщиною та нафталіном. Втім ця обставина не головна, а просто добила співачку, тож Леся Щербак вирішила взяти безстрокову творчу відпустку, а далі видно буде.

«Трохи від того всього відійду, а потім почну збирати однодумців, з яким можна буде збити дійсно єдину команду», – зазирає у майбутнє Леся. Для початку вже з новим складом мисткиня збирається переосмислити існуючий репертуар Фарбованого Лиса, а відтак почати напрацьовувати і нові пісні. Щоправда, співачка сама не знає, чи майбутнє утворення і надалі носитиме назву за казкою Івана Франка, чи винирне вже під іншим ім’ям. В будь якому разі Леся Щербак залишає за собою право на стару назву, а також сама вирішуватиме, що є модним, а що ні. Відвертіші слова про теперішній стан душі групи можна почати на підсторінці Лесі в Живому Журналі.