Сніг

2020-12-22 14:15:00
Сніг
Зима поки що не дуже сніжна, але пісень про сніг в ефірі не бракує. Тепер ловіть іще одну від групи Хорошо. Їхня композиція так і називається - Сніг і це в буквальному сенсі пісня з історією.

Вперше її група написала ще у 1998-му році, коли Хорошо лише утворилися як колектив. Тоді текст був іншим і російськомовним і це була чи не перша робота команди. Після потрапляння файлу в інтернет композиція навіть отримала певну популярність і Хорошо сіла писати нові треки. Але потім якось так сталося, що писати пісні у хлопців виходило, а записувати в студії не дуже. А ж поки не так давно народився новий, український текст до композиції, хлопці його записали за допомогою учасника Океану Ельзи Мілоша Єліча і тепер презентують на радіо оновлену версію композиції. При чому в назву Сніг вони вкладають не просто опади з неба.

«В житті у кожного з нас так трапляється, що буває забагато снігу. Навіть коли його нема на вулиці його забагато десь всередині себе. Тому що саме зимою багатьох з нас, як то кажуть «накриває». Тому мені б дуже хотілося, щоб було більше снігу на вулиці, а не всередині людей».