Symphony / Символи

2019-05-31 09:49:00
Symphony / Символи
Група Антитіла розширює горизонти і переспівала пісню відомої британської групи Clean Bandit, -  Symphony, яка в українізованому варіанті отримала ім'я Символи. Самі Clean Bandit зараз мають такий проект, коли їхні пісні в різних країнах переспівують різні виконавці. І в Україні вони зацікавилися Антитілами, яким і запропонували вибрати на свій смак пісню і переробити її. 

З десятки потенційних каверів Антитіла зупинилися саме на композиції Symphony. І ось як лідер групи Тарас Тополя пояснив цей вибір

«Ми ж почитали слова. Ми ж взагалі любимо почитати слова і вникнути в суть не лише мелодії, а й лірики. І мені особисто дуже сподобався сам меседж цієї пісні: що двоє людей звучать і резонують одне з одним. І коли вони в двох – то звучить симфонія»

Так Антитіла сіли робити власну версію треку, а Тарас Тополя навіть почав писати український текст, який би мав бути переказом англомовного оригіналу. Але на одній з репетицій музиканти подумали, що один такий меседж уже є і вирішили піти іншим шляхом

«Потім колективне рішення було: змінити текст. І ми написали про друзів. Ми написали про друзів і коли хороші люди збираються разом і їм добре»

В результаті атмосфера і емоція пісні змінилася і вона стала веселішою.