Знаки

2019-05-28 11:44:00
Знаки
Марина Одольська кілька місяців тому повернулася на сцену після тривалої творчої паузи, яка була пов’язана з сімейними обставинами. Тоді співачка презентувала пісню Небо, а тепер  продовжує серію нових пісень свіжою композицією Знаки. Сама Марина звертає увагу, що вона не так часто сама пише пісні, які виконує. Але Знаки – це саме той випадок. До того ж написана композиція була теж оригінально.

«В мене є малі діти, з якими доводиться гуляти в парку. І до парку від мого будинку лежить шлях довжиною два кілометри. І оцих два кілометри у мене є час бути відданою сама собі, поки дитина спокійно сидить у візочку. Природа навколо надихає і ти просто у всьому бачиш знаки». 

Під час однієї з таких мандрівок до парку у Марини Одольської і народилася ця пісня. При чому за її словами це сталося так швидко, що композиція повністю прийшла до неї і її залишалося тільки записати, а записати можна було тільки на телефон. Тієї ж ночі, коли діти спали, Марина допрацювала записане і тепер вважає Знаки найліпшою своєю піснею.

«Поки що в моєму особистому чарті пісня «Знаки» займає першу сходинку з написаних мною».