Hello

2019-04-16 12:05:00
Hello
Команда Антитіла видала свій новий альбом Hello, з яким планує поїхати у стадіонний тур країною. До моменту виходу Тарас Тополя і його команда презентували заголовну пісню з цього диску, яка так і називається – Hello.

Історія композиції почалася ще у 2017, коли Тарас написав основу мелодійного ряду майбутньої пісні. Тоді, під час зйомок відеокліпу на пісню Там Де Ми Є, Антитіла вже вставили шматочок цієї мелодії у пісню. Пізніше продовжили цю ідею у виднограї до треку Лови Момент, а тепер фіналізують цю історію, яку анонсували в такий спосіб впродовж двох років. Хоча Тарас і каже, що весь цей час вони хотіли її видати, але щось стримувало. Тепер, очевидно, ніщо не стримує і Антитіла готові голосно заявити світові Hello, хоча був момент, коли вони хотіли змінити цю назву

«Якщо бути відвертим, то ми думали, яким українським словом його замінити. Очевидно, що «Привіт». Але не склалося з «Привіт» і ми вирішили залишити «Hello». Чому? Тому що час такий. Українська музика відкривається для Європи, для світу. І це є наше привітання. Так звучить сучасна українська музика і вона каже: Hello!».