Казка

2019-03-12 11:45:00
Казка
Після невеликої перерви, яку собі група Epolets влаштувала минулого року, восени команда зібрала в рідній Одесі і продовжила репетиції. На одній з них і народилася пісня Казка. Як розповів лідер команди Павло Варениця, це автобіографічна композиція про його стосунки з однією дівчиною, які були дуже дивним. З одного боку він не міг без цих відносин, а з іншого - не міг зрозуміти чому його весь час тягне до цієї дивної людини. Так і народилася композиція Казка, записові якої еполети приділили дуже багато уваги і часу.

«Це був перший наш такий досвід, коли ми просто поїхали за місто. Спершу у Дніпро, звідти за Дніпро, де відкрилася нова студія. І на цій студії є спеціальний костел для музикантів. Тобто ми день і ніч, день і ніч працювали над піснею».

І судячи відгуків групи, результатом цієї напруженої роботи хлопці задоволені. Правда про новий альбом поки що мова не йде. Як розповів Павло, пісня Казка це синґл і далі Epolets сконцентрується на записові і випускові окремих композицій, а не повноформатних релізів.