До Весни

2018-05-22 11:05:00
До Весни
Група Мандри, видавши наприкінці минулого року альбом Час Летить, оголосила його підсумковим. Таким чином Фома і його команда почали новий творчий етап, який і відкривають прем'єрою пісні До Весни. В чому ж відмінність старих Мандрів від нових - сам Фома пояснив такими словами:

«Зараз концепція Мандрів – це бренд, в який запрошують багато різних музикантів, які потрібні для виконання того чи іншого напрямку, або тієї чи іншої партії. Для цього нам не вистачає чотирьох чи п'ятьох виконавців, які грають в Мандрах. Тому ми запрошуємо музикантів, яких хочеться почути в тому чи іншому треці».

Отож Фома і Мандри тепер не мають постійного складу учасників. Зате вони мають значно більше електронної складової і саундпродюсуванням групи зайнявся сам Фома. Почути результати цих експериментів ми зможемо в пісні До Весни, з якою оновлена група і дебютує/

«Над цією піснею я працював десь чотири місяці у студії, хоча вона цьогорічна і абсолютно нова. І в цій пісні сконцентровано те, чим я займався крайні чотири рок: я літав по світу, але завжди хотів до весни повернутися додому».

Тому пісня і отримала таку назву. До речі сам лідер групи звертає увагу, що це перша його весела пісня за останні чотири роки.