Навіки

2017-07-13 12:47:00
Навіки
Через 23 роки після закриття проекту до життя повертається група Нічлава на чолі з відомим співаком і автором пісень для інших виконавців Андрієм Підлужним. Першою піснею, з якою Нічлава виходить в ефір, стає композиція Навіки, яка крім того, що є першим синґлом оновленої команди, так ще є і першою оприлюдненою композицією з художнього фільму Король Данило.

Режисером стрічки є Тарас Химич, для якого це вже не перший досвід повнометражного кіно. З Андрієм вони теж знайомі давно, ще від часів його роботи в Скрябіні. Тому коли у режисера виникла потреба в музичному супроводі до історичної стрічки, він звернувся саме до Андрія, який зараз і працює над звуковим оформленням фільму.

Працює він не сам, а в парі з іншим музикантом Андрієм Гуралем. Але робота відбувається дистанційно – Гураль сидить у Києві, а Підлужний в Тернополі і наживо вони ще жодного разу не бачилися: все спілкування відбувається в телефонному режимі та через інтернет. Так само відбувається і написання мелодій, який загалом для стрічки треба близько 50. Серед цих музичних робіт буде і кілька пісень, одна з яких – композиція Навіки. Вона вже повністю готова і завтра стане першою оприлюдненою на радіо піснею відновленої групи Нічлава