Любов і Музика

2016-07-11 07:33:00
Любов і Музика
Група Тарута почала запис нового матеріалу і першу пісню, яка вже готова, сьогодні презентує на ваш розсуд. Називається композиція Любов і Музика і вона, за словами лідера колективу Євгена Романенка, відрізняється від більшості пісень команди.

«Більшість пісень гурту Тарута набагато серйозніші. Ця пісня вийшла літньою і легкою. Нам не хочеться зараз «грузити» радіослухачів якимись серйозними піснями. Раз літо, то давайте вже радувати всіх гарними треками у стилі  реґі».

В такому стилі і зроблена їхня пісня Любов і Музика. Хоча сам трек є не стільки новим, скільки кардинальною переробкою колишньої пісні Тарути Коханка, яка була створена на слова піаніста Романа Коляди. Два роки вона була в репертуарі колективу, а тепер зазнала настільки радикальних змін, що впізнати оригінал можна хіба що за кількома словами в приспіві.

«Насправді взяли за основу стару пісню і старий текст і зробили з неї все геть інакше і по-новому. Переробили мелодію і слова. Я вважаю, що це нова пісня. Нова ексклюзивна пісня, яку ми ще ніде не грали і яку ще ніхто не чув. Так що це буде повний ексклюзив для всіх радіослухачів».