Кращого Немає, Нiж Твоє

2016-07-11 07:31:00
Кращого Немає, Нiж Твоє
В ефір виходить співачка, яку звати Асейша (Asaysha). Співати дівчина почала в п’ять років. У 14 – вже написала першу власну пісню і зробила це, до речі, англійською. А у 18 вона переїхала до Швеції, де записала перший англомовний сингл. Зараз Асейша теж живе у Швеції, але часто відвідує Україну. Тому питання україномовної композиції було лише справою часу. І от цей час настав, а сам трек називається Кращого Немає, Нiж Твоє.

Асейша хоч і робить музичну кар’єру в Швеції, час  від часу прилітає в Україну, провідати друзів і родичів. І якраз після одного з таких візитів і народилася ця пісня

«Одного разу, коли я поверталася до Стокгольму в цей же день як я приїхала, мені спала ця ідея. Мені дуже хотілося щось таке написати і прийшло натхнення. Я почала сумувати за своєю країною. Я також мені хотілося спробувати написати щось, що надихатиме людей вірити в себе».

Такою спробою і стала пісня  Кращого Немає, Нiж Твоє. Вона, за розрахунками Асейші увійде в її альбом, який зараз готується до виходу.