Досі Люблю

2016-06-06 11:16:00
Досі Люблю
Даша Суворова записала дуже знакову для себе пісню – Досі Люблю, яку співачка записала в дуеті з Максом Барських. Особливою цю композицію робить те, що це перший синґл співачки українською мовою. І як виникла ця річ Даша розповідає от що:

«В якийсь момент я відчула, що не можу більше писати російською, через те що останнім часом багато всього написала російською. Було відчуття, наче в мене закінчилися мелодії. І я так собі подумала, що можу спробувати українською, бо вона дуже багата мелодійно».

Відразу варто зауважити, що це не єдина спроба Даші Суворової. Вона готує цілий україномовний альбом.

«Там буде 13-ть пісень і одна з низ – «Відрада» гурту ВВ. Для мене це великий експеримент і я не знаю, як це буде виглядати. Але я познайомлю людей з цим альбомом. Він дуже вийшов відвертий, дуже голий і дуже музичний».

Певна річ, що пісня Досі Люблю, записана з Максом Барських, теж там буде. Дует цей, до речі, утворився випадково, коли якось у студії Макс почув демо-версію треку і взявся його наспівати. Результат приємно здивував і саму Дашу

«Ми дуже різні з ним, взагалі різні. Але коли людина сама пише пісні і музику, і якщо вона це робить чесно і від серця, то немає значення що це: гіп-гоп, поп, рок…».